Skip links

Branche expertise

Kennis en expertise dankzij twintig jaar ervaring

Onze experts hebben twintig jaar ervaring met de inrichting, het beheer en de toepassing van nieuwe IT-technologieën op een manier die specifiek bij een branche past. MEOS werkt voor meerdere sectoren, waaronder zorg, retail, productie en zakelijke dienstverlening.

Productie

MEOS helpt productiebedrijven bij de inrichting en het beheer van redundante IT-netwerken. Zo verbeteren we de productieprocessen en verminderen we de kans op verstoringen. Onze experts weten immers maar al te goed dat productieprocessen nooit stil mogen staan. We beseffen ook dat elke verbetering in efficiëntie uw onderneming een direct voordeel oplevert.  Een goede ICT en het succes van uw bedrijf gaan hand in hand. Lees de klantcase: MEOS helpt Colbrand met het vernieuwen van hun volledige it-infrastructuur.

productie-fabriek-it-services

Zakelijke dienstverlening

MEOS specialisten weten hoe u de nieuwe cloud-technologieën optimaal inzet in uw specifieke sector. Met onze op Office 365 gebaseerde cloud-oplossingen functioneren al uw communicatiekanalen optimaal. Dit geldt voor uw telefoon en e-mailverkeer, maar bijvoorbeeld ook voor de communicatiemiddelen die uw vertegenwoordigers gebruiken om klanten overal en altijd de meest actuele informatie te kunnen bieden. Zo levert uw onderneming altijd een perfecte service.

bring-your-own-device-it-services

De zorg

MEOS implementeert, bewaakt en beheert de IT-netwerken van verschillende zorginstellingen. Om de betrouwbaarheid en veiligheid hiervan te waarborgen, beschikt MEOS over alle benodigde kennis en zowel een ISO27001 certificatie als een accreditatie van NEN 7510. Dankzij MEOS hebben organisaties die 24 uur per dag werken met elektronische patiëntendossiers een betrouwbaar en veilig IT-netwerk dat altijd en overal toegang biedt tot belangrijke patiënteninformatie.  Zo kunnen de zorgverleners zich optimaal richten op hun kerntaken: het begeleiden en verzorgen van patiënten.

Branches-de-zorg-it-services

Retail

MEOS helpt retailondernemingen de complexe en dynamische activiteiten die deze sector zo kenmerken, in goede banen te leiden. Bijvoorbeeld bij de combinatie  van winkels en online handel, het draaiend houden en optimaliseren van het IT-netwerk van filialen en de logistiek van voorraadplanning en leveringen. MEOS levert een optimaal presterende IT-omgeving zodat u zorgeloos uw producten en diensten kan blijven leveren, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

branches-retail-it-support

De merken die in MEOS vertrouwen:

 Colbrand

Onze experts hebben twintig jaar ervaring met de inrichting, het beheer en de toepassing van nieuwe IT-technologieën op een manier die specifiek bij een branche past. MEOS werkt voor meerdere sectoren, waaronder zorg, retail, productie en zakelijke dienstverlening.

De merken die in MEOS vertrouwd:

   
Return to top of page