ICT Service: Managed ICT Services

Managed ICT Services is de volledige uitbesteding van ICT. MEOS beheert en managet de volledige ICT infrastructuur, zodat de ICT systemen doen wat ze moeten doen. Het hebben van eigen IT kennis of -mensen is daarmee niet (langer) noodzakelijk.

Managed ICT Service & SLA’s

Managed ICT Services leveren we met heldere SLA’s en duidelijke afspraken over alle taken, rollen en verantwoordelijkheden. We zijn volledig transparant en verantwoorden alles wat we doen in duidelijke rapportages. Managed ICT Services samen met intern ICT personeel uitvoeren is daarom geen enkel probleem. En het management kan sturen op de belangrijke KPI’s.

Proactieve ICT Service

Een organisatie is altijd in beweging. Dat vraagt een proactieve houding van de ICT partner om ervoor te zorgen dat de ICT wendbaar is, aansluit bij de veranderingen en dat iedere investering oplevert en bijdraagt aan de efficiëntie van de onderneming.

Managed ICT Services

MEOS adviseert in de juiste toepassing van middelen waaronder Cloud diensten, lokale hard- en software, BYOD, datacommunicatie, disaster recovery en verder. Met de Managed ICT Services van MEOS ben je verzekerd van succes!

Wil je meer weten over deze ICT service, of hoe wij jouw bedrijf van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!