Vestigingen

Waarom regionale kantoren?

  1. Sneller aanwezig.
  2. Meer kennis van onze klanten.
  3. Meer persoonlijk contact.
  4. Lagere reiskosten.
  5. Betere dienstverlening.

Noord Holland

Vanuit het bedrijventerrein de Waarderpolder in Haarlem bedienen we  klanten in Noord Holland, mede omdat het daar in 1996 allemaal begon. MEOS is in Haarlem misschien zelfs wel marktleider. We zijn met 10 minuten rijden in Amsterdam, de stad met de meeste MEOS klanten.

Zuid Holland

Vanuit ons kantoor in Rijswijk zijn we zo in Den Haag, Rotterdam en Leiden. Door een aantal lange en goede relaties hebben we een sterke binding met deze regio.

Midden Nederland

Aan de Computerweg 11 – een mooiere straatnaam konden we niet vinden – op het bedrijvenpark Lage Weide in Utrecht hebben we een mooie centrale ligging om onze klanten in heel Midden Nederland snel en goed te ondersteunen bij alle ICT vraagstukken.

Flevoland

Door de overname van Up & Running hebben we een hele sterke positie verworven in het bedrijvige Flevoland. MEOS wint hiermee 15 jaar aan ervaring, 10 gedreven ICTers en een grote groep klanten met daaronder veel prachtige ondernemers met interessante organisaties.

Internationaal

We hebben veel internationale klanten en zijn actief in Duitsland, België, Spanje, India, Canada en Amerika. In het Duits support leveren is soms lastig, maar de systeembeheerders hebben minder moeite met het bouwen van een lokale ICT infrastructuur in het zonnige Spanje.