Skip links

MEOS is op zoek naar een veelzijdige professional

Technisch Accountmanager

Technisch accountmanager (Haarlem en/of Almere)

MEOS it.

MEOS is een no-nonsense IT-bedrijf met een fijne en transparante werksfeer en behulpzame collega’s die je graag een stap verder helpen. Wij zorgen al bijna 25 jaar voor stabiele, efficiënte en veilige IT-infrastructuren.

Wij beleven MEOS als een bedrijf met een open cultuur en informele sfeer. De lijnen zijn kort, er is veel ruimte voor eigen initiatief & mogelijkheden om mee te denken. Er heerst een hoog kennisniveau en een ‘learning on the job’-mentaliteit. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en het vertrouwen om kansen te pakken en door te groeien in gebieden waar jouw interesses liggen.

Elke maand houden we een algemene pizzasessie tbv updates & kennisdelen, we houden van feestjes vieren en gaan regelmatig met iedereen die zin heeft op pad.
De sfeer is warm, vriendschappelijk & relaxed. A great place to work, dus!

Technisch Accountmanager

Wij zoeken iemand met liefde voor IT, die eager is om met de laatste technische oplossingen te werken. Je beschikt over een brede technische kennis, met name van het  Microsoft Windows  platform.

Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, collega’s en klanten. Vraagstukken wil je eerst goed begrijpen en dan pas oplossen.

Je begrijpt dat alles om onze klanten draait en je beseft dat communicatieve vaardigheden daarbij essentieel zijn. Je denkt mee over adviezen hoe IT nóg beter kan draaien, je voert migraties (mede) uit, maakt wijzigingen in de netwerk-infrastructuur of levert simpelweg een werkstation uit. Ook ga je bij klanten langs om gewoon even een bak koffie te drinken en bij te praten.

Hard skills Soft skills
·         Microsoft 365
·         Azure
·         PowerShell
·         Windows Server en werkstation
·         Networking
·         VoIP-telefonie
·         IT-security
·         Vmware
·         Communicatief vaardig
·         Servicegericht
·         Klantgericht
·         Resultaatgericht
·         Verantwoordelijkheid
·         Aanpassingsvermogen
·         Leergierig
·         Sociaal

Locatie

Je mag kiezen of je op locatie Haarlem of Almere wil werken, allebei mag ook. Je deelt zelf je werk in, dat kan uiteraard ook vanaf huis, of ergens anders.

Verder bieden wij nog:

 • Bij goede prestaties direct een vast contract;
 • Veel vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden;
 • Altijd voor iedereen een uitdaging te vinden;
 • Motiverende doorgroeimogelijkheden;
 • Prima pensioenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: sport- en internetvergoeding, wekelijkse massage, bonus bij behalen certificaat, auto en mobiel van de zaak.

Kom maar door

Neem voor meer informatie contact op met Joyce van der Putten via 088-9904000 of mail direct je cv & motivatie naar ikwilbijmeoswerken@meos.nl. Lekker old school via het formulier uploaden kan ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, ook recruiters kunnen zich de moeite besparen.

me·os.it (ww; m;)

to improve it, to make it better.

Alle vacatures
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Return to top of page