Skip links

MEOS is op zoek maar een enthousiaste IT-professional

Servicedesk Engineer met humor

Servicedesk Engineer (Haarlem en/of Almere)

MEOS it.

MEOS is een no-nonsense IT-bedrijf met een fijne en transparante werksfeer en behulpzame collega’s die je graag een stap verder helpen. Wij zorgen al bijna 25 jaar voor stabiele, efficiënte en veilige IT-infrastructuren.

Wij beleven MEOS als een bedrijf met een open cultuur en informele sfeer. De lijnen zijn kort, er is veel ruimte voor eigen initiatief en mogelijkheden om mee te denken. Er heerst een hoog kennisniveau en een ‘learning on the job’-mentaliteit. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en het vertrouwen om kansen te pakken en door te groeien in gebieden waar jouw interesses liggen.

Elke maand houden we een algemene pizzasessie ten behoeve van updates en kennisdelen, we houden van feestjes vieren en gaan regelmatig met iedereen die zin heeft op pad. En natuurlijk biedt MEOS je alle mogelijkheden met trainingen en opleidingen om je in een razend tempo te ontplooien tot een ware top IT-engineer.

De sfeer is warm, vriendschappelijk en relaxed. A great place to work, dus!

Servicedesk Engineer

Wij zoeken iemand met liefde voor IT, die eager is om met de laatste technische oplossingen te werken. Je beschikt over een brede technische kennis, met name van het  Microsoft Windows  platform. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, collega’s en klanten. Vraagstukken wil je eerst goed begrijpen en dan pas oplossen.

Je begrijpt dat alles om onze klanten draait en je beseft dat communicatieve vaardigheden daarbij essentieel zijn. Je biedt alle gevraagde en mogelijke ondersteuning aan onze klanten en zorgt daarbij dat laptops, werkstations en de servers naadloos samenwerken. Natuurlijk kunnen we niet altijd alles ‘remote’ oplossen, dus zal het soms ook nodig zijn dat je op pad gaat om op locatie werkstations te installeren of om problemen op te lossen. Daarnaast haak je in op nieuwe it-projecten zoals bijv. het uitrollen van een nieuwe infrastructuur.

Hard skills Soft skills
·         Microsoft 365
·         Azure
·         PowerShell
·         Windows Server en werkstation
·         Networking
·         VoIP-telefonie
·         IT-security
·         Vmware
·         Communicatief vaardig
·         Servicegericht
·         Klantgericht
·         Resultaatgericht
·         Verantwoordelijkheid
·         Aanpassingsvermogen
·         Leergierig
·         Sociaal

Waar dan

Je mag kiezen of je op locatie Haarlem of Almere wil werken, allebei mag ook. Je deelt zelf je werk in, dat kan uiteraard ook vanaf huis, of ergens anders.

Naast een leuke functie waar je in een korte tijd veel kan leren bieden wij ook nog:

 • Bij goede prestaties direct een vast contract;
 • Veel vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden;
 • Altijd voor iedereen een uitdaging te vinden;
 • Motiverende doorgroeimogelijkheden;
 • Prima pensioenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: sportvergoeding, wekelijkse massage, een rijbewijs bij contract met onbepaalde tijd (mocht die al in de pocket zijn dan een mooie vergoeding) en mooie studiemogelijkheden.

Kom maar door

Neem voor meer informatie contact op met Joyce van der Putten via 088-9904000 of mail direct je cv & motivatie naar ikwilbijmeoswerken@meos.nl. Lekker old school via het formulier uploaden kan ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, ook recruiters kunnen zich de moeite besparen.

me·os.it (ww; m;)

to improve it, to make it better.

Alle vacatures
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Return to top of page