Skip links

MEOS is op zoek naar een veelzijdige professional

IT Support Engineer

IT Support Engineer (Haarlem en/of Almere)

MEOS it.

MEOS is een no-nonsense IT-bedrijf met een fijne en transparante werksfeer en behulpzame collega’s die je graag een stap verder helpen. Ons kantoor is net omgetoverd tot een waar werkparadijs. Er is hierbij goed nagedacht o

MEOS is een no-nonsense IT-bedrijf met een fijne en transparante werksfeer en behulpzame collega’s die je graag een stap verder helpen. Wij zorgen al meer dan 20 jaar voor stabiele, efficiënte en veilige IT-infrastructuren.

Door collega’s wordt MEOS gezien als een bedrijf met een open cultuur en informele sfeer. De lijnen zijn kort, er is veel ruimte voor eigen initiatief & mogelijkheden om mee te denken. Er heerst een hoog kennisniveau en een ‘ learning on the job’-mentaliteit. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en het vertrouwen om kansen te pakken en door te groeien in gebieden waar jouw interesses liggen.

Elke maand houden we een algemene pizzasessie tbv updates & kennisdelen, we houden van feestjes vieren en gaan jaarlijks met iedereen die zin heeft op pad.
De sfeer is warm, vriendschappelijk & relaxed. A great place to work, dus!

IT Support Engineer

Wij zoeken iemand met liefde voor IT, die eager is om met de laatste technische oplossingen te werken. Je beschikt over een brede technische kennis, met name van het  Microsoft Windows  platform.

Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, collega’s en klanten. Vraagstukken wil je eerst goed begrijpen en dan pas oplossen.

Je begrijpt dat alles om onze klanten draait en je beseft dat communicatieve vaardigheden daarbij essentieel zijn. Je gaat je bezighouden met het oplossen van 3e-lijns incidenten, vooral op server gebied, je assisteer collega’s van de 2e lijn en helpt bij migraties en andere projecten. Zoals het uitrollen van WiFi-oplossingen of VoIP oplossingen implementeren.

Hard skills Soft skills
·         Microsoft 365
·         Azure
·         PowerShell
·         Windows Server en werkstation
·         Networking
·         VoIP-telefonie
·         IT-security
·         Vmware
·         Communicatief vaardig
·         Servicegericht
·         Klantgericht
·         Resultaatgericht
·         Verantwoordelijkheid
·         Aanpassingsvermogen
·         Leergierig
·         Sociaal

Locatie

Je mag kiezen of je op locatie Haarlem of Almere wil werken, allebei mag ook. Je deelt zelf je werk in, dat kan uiteraard ook vanaf huis, of ergens anders.

Verder bieden wij nog:

 • Bij goede prestaties direct een vast contract;
 • Veel vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden;
 • Altijd voor iedereen een uitdaging te vinden;
 • Motiverende doorgroeimogelijkheden;
 • Prima pensioenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: sport- en internetvergoeding, bonus bij behalen certificaat, auto en mobiel van de zaak.

Kom maar door

Neem voor meer informatie contact op met Patrick Terwal via 088-9904000 of mail direct je cv & motivatie naar ikwilbijmeoswerken@meos.nl. Lekker old school via het formulier uploaden kan ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

me·os.it (ww; m;)

to improve it, to make it better.

Alle vacatures
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Return to top of page