Skip links

MEOS zoekt IT-professionals

Enthousiaste Accountmanager.

Accountmanager voor de vestiging in Haarlem

Om onze klanten optimaal van dienst te zijn en te adviseren zijn wij op zoek naar een accountmanager. Vind je het leuk om de relatie met bestaande klanten te onderhouden door tijdig met ze te communiceren over onze diensten, marktontwikkelingen en kun je dit goed omzetten in begrijpelijke en overzichtelijke voorstellen?
Dan willen we graag kennis met je maken.

Jouw werk bestaat voornamelijk uit communicatie met onze klanten om samen met een technisch accountmanager (tam) te bepalen hoe IT op de best mogelijke wijze voor de klant ingezet kan worden. De oplossingen die we bij onze klanten implementeren variëren van lokale netwerken met geïntegreerde clouddiensten tot volledige Managed Service Overeenkomsten en urencontracten.

Jouw rol is vooral vanuit de behoefte van de klant te denken, niet vanuit de techniek, dus de adviserende rol moet in je bloed zitten.
Daarnaast moet je ook een opdracht binnen kunnen halen en zelfstandig omzet kunnen genereren.

Wij realiseren ons dat we veeleisend zijn; goed kunnen adviseren (en dus relevante technische kennis hebben) en tegelijk omzet voor MEOS genereren. Maar veeleisend zijn we voor al onze medewerkers en juist dat maakt van MEOS één van de betere IT-dienstverleners.

MEOS it.

MEOS is een ambitieus en groeiend bedrijf met enthousiaste mensen die vakkundigheid, persoonlijk contact en servicegerichtheid hoog in het vaandel hebben staan. We werken al sinds 1996 succesvol in de Randstad en doen dit vanuit onze vestigingen in Haarlem, Almere, Rijswijk en Utrecht. Voor bedrijven tussen de 50 en300 werkplekken zijn we dé IT-partner voor management, beheer en support.

Onze dienstverlening

Met ons unieke IT-beheer concept lopen we voorop in de markt en kunnen organisaties effectief en flexibel hun IT-beheer en support inrichten; per systeem de SLA kiezen, per systeem beslissen of je de support wilt afkopen, per maand aanpasbaar én per maand opzegbaar!
Verder hebben we nog een aantal producten en diensten, waaronder een Managed IT Services, telefonie en een uitgebreid security portfolio.
Als je bij ons komt werken, dan bieden wij je: een uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid. Met een breed pakket aan fantastische diensten en producten kun jij al adviserend klanten blij maken met passende oplossingen en uitstekende dienstverlening en tegelijkertijd MEOS helpen haar groeidoelstellingen waar te maken.
MEOS heeft een ontzettend leuk team met enthousiaste, energieke en positieve mensen. Wij zorgen goed voor onze collega’s met uitstekende arbeidsvoorwaarden en de nodige extra’s zoals een auto, opleidingen, maar ook bedrijfsfitness en elke 2 weken een massage.

De werkzaamheden op een rij:

 • Onderhouden van de relatie met bestaande klanten, mede door het tijdig en uitgebreid informeren over producten of diensten en het doen van voorstellen omtrent nieuwe mogelijkheden;
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt tussen de klant en het bedrijf;
 • Signaleren van behoeftes van de klant en verzorgen van advies hierover;
 • Volgen van ontwikkelingen in de markt en zo nodig tijdig anticiperen, bijvoorbeeld op productontwikkelingen van concurrenten;
 • Voeren van een gedegen administratie (met bijvoorbeeld correspondentie, contracten, facturen en offertes);
 • Offertes uitwerken en opvolgen.

Heb jij – ben jij – kun jij?

 • HBO Denkniveau;
 • een uitstekende beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift;
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
 • minimaal 5 jaar ervaring als accountmanager;
 • Ervaring in de IT sector is een pre;
 • zeer zelfstandig kunnen werken.Hoe kom je voor deze functie in aanmerking ?
  Stuur Jouw CV en motivatiebrief naar werk@meos.nl ter attentie van Robert van Waard. Of upload je CV en motivatiebrief naar ons. Omschrijf  je opleiding en werkervaring, je motivatie en ambities en geef aan waarom MEOS jou zou moeten uitnodigen voor een gesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Alle vacatures
   Return to top of page