Skip links

MEOS is op zoek maar een klantfluisteraar met luisterend oor

Accountmanager IT

Accountmanager IT (Haarlem en/of Almere)

MEOS it.

MEOS is een no-nonsense IT-bedrijf met een fijne en transparante werksfeer en behulpzame collega’s die je graag een stap verder helpen. Wij zorgen al bijna 25 jaar voor stabiele, efficiënte en veilige IT-infrastructuren.

Wij beleven MEOS als een bedrijf met een open cultuur en informele sfeer. De lijnen zijn kort, er is veel ruimte voor eigen initiatief & mogelijkheden om mee te denken. Er heerst een hoog kennisniveau en een ‘learning on the job’-mentaliteit. Je krijgt hier veel verantwoordelijkheid en het vertrouwen om kansen te pakken en door te groeien in gebieden waar jouw interesses liggen.

Elke maand houden we een algemene pizzasessie tbv updates & kennisdelen, we houden van feestjes vieren en gaan regelmatig met iedereen die zin heeft op pad.
De sfeer is warm, vriendschappelijk & relaxed. A great place to work, dus!

Accountmanager IT

We zijn op zoek naar iemand die in eerste instantie de relatie met onze klanten verder uitbouwt en de up-sell mogelijkheden zal realiseren. Gaandeweg zal je ook betrokken worden bij het voortraject, de acquisitie. Salesambitie is dan wel handig.

Als Accountmanager IT denk jij op strategisch niveau mee met de behoeftes van de klant, je bent in staat snel en goed te adviseren op basis van kennis over IT-netwerken, de bij behorende security en infrastructuren. Diensten dus, geen producten. Je bent makkelijk in de omgang en staat altijd open voor een andere kijk op zaken. Je begrijpt dat luisteren beter werkt dan praten, hebt een scherp oog voor de organisatiebehoefte en acteert proactief.

Wij realiseren ons dat we veeleisend zijn: goed kunnen verkopen zonder een salestijger te zijn én over relevante technische kennis beschikken. Maar veeleisend zijn we voor alle medewerkers. Dat hoort nou eenmaal bij het streven om de beste IT-dienstverlener van Nederland te zijn.

Locatie

Je mag kiezen of je op locatie Haarlem of Almere wil werken, allebei mag ook. Je deelt zelf je werk in, dat kan uiteraard ook vanaf huis, of ergens anders.

Verder bieden wij nog:

 • Bij goede prestaties direct een vast contract;
 • Goede commissieregeling;
 • Veel vrijheid in je dagelijkse werkzaamheden;
 • Altijd voor iedereen een uitdaging te vinden;
 • Prima pensioenregeling;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: sport- en internetvergoeding, wekelijkse massage, auto en mobiel van de zaak.

Kom maar door

Neem voor meer informatie contact op met Joyce van der Putten via 088-9904000 of mail direct je cv & motivatie naar ikwilbijmeoswerken@meos.nl. Lekker old school via het formulier uploaden kan ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, ook recruiters kunnen zich de moeite besparen.

me·os.it (ww; m;)

to improve it, to make it better.

Alle vacatures
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
  • Sleep bestanden hierheen of
   Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, doc, docx.
   • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Return to top of page