Skip links

Start vandaag nog met je online training

Bepaal zelf waar, hoe vaak en wanneer het jou uitkomt

Om de kennis en vaardigheden van je medewerkers te vergroten, bieden wij een uitgebreid cursusaanbod. Op basis van een (optionele) kennisanalyse wordt voor iedere medewerker een trainingsadvies uitgebracht: klassikale- of online trainingen. Elke medewerker ontvangt zo een maatwerk training, inclusief opdrachten en naslagwerk. 

MEOS heeft een groot scala aan trainingen op het gebied van Microsoft Office en security trainingen. Bekijk ons aanbod. 

SharePoint training

Klassikale groepstrainingen

In een klassikale groepstraining (op locatie bij de klant) kan met de eigen omgeving/huisstijl gewerkt worden. Voor alle trainingen maken wij gebruik van eigen trainers en consultants. Naast de theoretische kennis, hebben zij ook veel praktijkervaring in het trainen van individuen en/of groepen. Zo besteden we naast de standaard lesstof ook aandacht aan praktische tools, tips en vaardigheden. 

Kennisniveau: Beginners
Vorm: Leren op eigen omgeving
Duur: In overleg 

Meer informatie

IT Beheer uitbesteden bij MEOS is een goed idee

Microsoft Office trainingen

Is de kennis van Microsoft Office programma’s een beetje weggezakt? Wil je zeker weten dat je medewerkers alles uit Office programma’s halen en efficiënt werken? Of heb je gewoon te weinig tijd voor een reguliere training? Dan bieden wij een ideale online Microsoft Office basistrainingen aan. 

Kennisniveau: redelijk tot goed
Vorm: Presentatie, simulatie, opdrachten & naslagwerk
Duur: Circa 6 uur per module 

Meer informatie

OfficeDrops trainingen

Het centraal doel van OfficeDrops is om eindgebruikers kort, bondig en adequaat te informeren over de diverse nieuwe functies en/of applicaties. Voordelen: een minimale impact op de helpdesk, minimale consumptie van de werktijd en een maximaal effect. OfficeDrops is de ideale online training voor migratie naar Microsoft Office 365 en eindgebruikers die na de migratie “meer” willen weten. 

Kennisniveau: redelijk tot goed
Vorm: Korte video’s
Nieuwe functies in Microsoft Office 365 en basisfuncties in nieuwe applicaties zoals MS Teams. 

Meer informatie

Security trainingen

Ransomware, virussen, hacken, bescherming persoonsgegevens, etc. Het is te veel om op te noemen waar we tegenwoordig aan dreigingen mee te maken hebben. De zwakste schakel in de internetbeveiliging tegen die dreigingen blijft de mens. De DIEV online training helpt om de bewustwording van u en uw collega’s te verbeteren. Handig, slim en efficiënt! 

Kennisniveau: beginner
Vorm: Presentatie inclusief voiceover
Duur: Circa 70 minuten

Meer informatie

INSCHRIJVEN VOOR EEN KOSTELOZE KENNISANALYSE

MEOS ontwikkelt een kennisanalyse. Schrijf je in en ontvang zo snel mogelijk de uitnodiging voor een kosteloze kennisanalyse. Na de test krijg je het resultaat in een overzichtelijk rapport en een trainingsadvies. 

kennisanalyse-MS-Office

RAPPORTAGE

Als jouw medewerkers de kennisanalyse hebben gedaan krijg je van ons een overzichtelijke rapportage waarin het kennisniveau per medewerker is te zien. 

Voorbeeld rapportage
Return to top of page