Skip links

Trainingen

Slimmer werken met de cursussen en trainingen van MEOS

De kennis van de medewerkers op pijl houden is essentieel voor het werkplezier, de persoonlijke ontwikkeling, productiviteit en de kwaliteit van de dienstverlening. Maar door de snelle ontwikkelingen in de digitalisering is het moeilijk om bij te blijven. 

Uit een onderzoek van Gartner blijkt dat slechts 2 van 10 werknemers over de juiste kennis en vereiste vaardigheden beschikken en dat maar slechts 45% van de medewerkers trainingen volgt. Terwijl een medewerker met wat extra training 15-30 minuten per dag productiever kan zijn. Iedereen kan uitrekenen wat dat op jaarbasis oplevert.
De conclusie: een training levert meer op dan dat het kost.
 

MEOS ONLINE EN KLASSIKALE TRAININGEN

Onze filosofie is mensen zoveel mogelijk op maat te trainen met een breed pakket aan cursussen op ieders niveau. Met de klassikale- en online trainingen van MEOS leer je hoe je nog slimmer met Word, Excel, Outlook en de andere applicaties om kunt gaan zodat je nog veel efficiënter en met meer plezier kunt werken. Iedereen kan de trainingen op zijn eigen niveau volgen waar en wanneer hij dat wil. 

Natuurlijk biedt MEOS nog meer! Ook als het gaat om AVG training of als je SharePoint beter wilt leren kennen. De online– en klassikale trainingen van MEOS helpen je verder.

TEST DE KENNIS VAN JE MEDEWERKERS

Het startpunt voor een cursustraject is de kennisanalyse waarmee het kennisniveau van de medewerkers wordt getest. In de Microsoft 365 kennisanalyse komen vragen aan bod over Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Internet Explorer en Windows. Of je test jezelf op het gebied van de AVG-wetgeving en het bewustzijn van allerlei cybergevaren, of ‘IT-security awareness. Als de medewerkers de kennisanalyse hebben gedaan, ontvang je van ons een overzichtelijk rapport met het kennisniveau per medewerker en een trainingsadvies op maat. 

Voorbeeld rapportage

INSCHRIJVEN VOOR EEN KOSTELOZE KENNISANALYSE

MEOS ontwikkelt een kennisanalyse. Schrijf je in en ontvang zo snel mogelijk de uitnodiging voor een kosteloze kennisanalyse. Na de test krijg je het resultaat in een overzichtelijk rapport en een trainingsadvies. 

kennisanalyse-MS-Office
Return to top of page