Tips & Tricks

Timemanagement met Outlook

Wist je dat er wereldwijd drie miljoen e-mails per seconde worden verstuurd? Dat het aantal e-mails alleen maar is toegenomen tijdens corona? En dat het ons het meest van ons werk afleidt? Met wat slimme inzichten en werkwijzen hou je je hoofd koel en tijd vrij voor het echte werk. Komen ze.

LEES VERDER

CEO-fraude herkennen

Artikel over het herkennen en voorkomen van de oplichtingstechniek CEO-fraude waar veel bedrijven, groot en klein, de dupe van zijn.

LEES VERDER

Een verzonden e-mail ongedaan maken in Outlook

Een e-mail te snel of naar de verkeerde persoon gestuurd? Wanneer je Outlook binnen Microsoft 365 gebruikt kun je een verzonden e-mail weer intrekken. De ontvanger mag hem dan nog niet geopend hebben. In dit artikel een stappenplan.

LEES VERDER

Tijd winnen met Windows sneltoetsfuncties

Veel nieuwe computers komen tegenwoordig met een touchscreen. Gelukkig zijn de sneltoetsfuncties een blijvertje voor zij die graag gebruik maken van het toetsenbord. En zolang er nieuwe functies bijkomen, hebben we een lijstje opgesteld. Dat maakt het werken niet alleen sneller maar vermindert ook de kans op RSI.

LEES VERDER

Fast startup

Fast Startup en het verschil tussen je computer afsluiten, in slaapstand brengen en herstarten. Verleng de levensduur van je computer!

LEES VERDER