Microsoft 365

Timemanagement met Outlook

Wist je dat er wereldwijd drie miljoen e-mails per seconde worden verstuurd? Dat het aantal e-mails alleen maar is toegenomen tijdens corona? En dat het ons het meest van ons werk afleidt? Met wat slimme inzichten en werkwijzen hou je je hoofd koel en tijd vrij voor het echte werk. Komen ze.

LEES VERDER

Laat Power Automate voor je werken

Procesautomatisering klinkt heel technisch maar het hoeft niet ingewikkeld te zijn om simpele taken te automatiseren. Door terugkerende werkzaamheden en herinneringen te stroomlijnen kan je een stuk efficiƫnter werken.

LEES VERDER

Fast startup

Fast Startup en het verschil tussen je computer afsluiten, in slaapstand brengen en herstarten. Verleng de levensduur van je computer!

LEES VERDER

Features in Teams

Teams is de snelst groeiende applicatie van Microsoft. Ook het aantal actieve gebruikers groeit door. En met veel gebruikers zijn er ook veel wensen. Nieuwe features volgen elkaar rap op. We lichten er een paar voor je uit.

LEES VERDER

Microsoft Exchange server zero-day-lek

Voor onze klanten beheren wij een groot aantal servers en zorgen we dat ze veilig zijn. Toen Microsoft op 2 maart 2021 updates uitbracht over de aanval van Hafnium op Exchange servers met zerodays exploits, gingen alle alarmbellen aan. Een liveblog volgt.

LEES VERDER

Vergaderen met Teams

Met het thuiswerken vinden vergaderingen online plaats. In dit artikel delen we een quick start en tips over vergaderen met Microsoft Teams.

LEES VERDER