Skip links

Blogpost

MEOS maakt de beveiligingssoftware van Bitdefender nog een stap beter

Bitdefender levert al sinds 2001 bekroonde beveiligingsproducten en bedreigingsinformatie voor ondernemingen en hun apparaten, netwerken en clouddiensten. Bitdefender antivirussoftware is onderdeel van de MEOS Managed Antivirus-dienst. 

Jaarlijks voert MEOS een test uit om de verschillende aanbieders van antivirussoftware goed tevergelijken. Aan de hand van verschillende kwaliteitscriteria wordt deze test uitgevoerdDenk bijvoorbeeld aan: effectiviteit van de verdediging, hoe lang duurt het voordat er een oplossing is voor nieuwe virussen (reactietijd op “zero-day” bedreigingen)hoe zwaar wordt een computer belast, hoe eenvoudig is het product te beheren en wat zijn de kosten voor een licentie.  

De laatste twee jaar heeft MEOS makkelijk een keuze kunnen makenBitdefender scoort heel erg goed. 

MEOS participeert in partnerprogramma van Bitdefender 

Door de groei van MEOS en het feit dat wij sinds twee jaar op alle pc’s, laptops en servers Bitdefender installeren, zijn wij opgevallen bij Bitdefender. Bitdefender is een partnerprogramma gestart voor de EMEA-regio genaamd “Bitdefender MSP Advisory Board”. Doel van dit programma is omsamen met de drie andere beste partners, het antivirusproduct nóg beter te maken.  

Daar zijn we best een beetje trots op. 

Eind mei is één van onze specialisten op de kick-off meeting in London geweest. Hier werden gelijk een aantal belangrijke verbeteringen besproken: efficiënter installeren van de software in grote organisaties, vereenvoudigen van het beheer console en de roadmap voor 2019 van het product. Op de roadmap staan een aantal producten die kunnen bijdragen aan het verder verbeteren van de beveiliging van uw netwerk en computers. Deze software is MEOS aan het testen. 

Ook wordt een case study gemaakt over de manier waarop MEOS Bitdefender heeft geïntegreerd in ons portfolio van IT-securitydiensten. De case study en een bijbehorend interview met verschijnen binnenkort op de websites vanBitdefender en MEOS. 

Lees ook het artikel: Bitdefender Achieves 100% in Two Top Independent Testing by AV-Comparatives. 

Bekijk de video: Waarom MEOS it. Bitdefender gebruikt om haar klanten te beschermen tegen cyberaanvallen.

MEOS ontwikkelde een doeltreffend antwoord op ransomware aanvallen 

Antivirussoftware is soms net te laat tegen nieuwste ransomware aanvallen. Die ransomware aanvallen geschieden (bijna) altijd volgens een herhalend patroon. MEOS ontwikkelde software om dit patroon te herkennen en snel te onderbreken. Zo kunnen wij de gevolgen van een ransomware aanval tot een minimum beperken.  

 

Wilt u meer weten over de IT-securitydiensten van MEOS? Neem dan contact op met ons op. We komen graag met u in gesprek. 

 

tel: 088 990 4000

Join the Discussion

Return to top of page