25 jaar

25 jaar - de kick-off

De aanloop naar ons jubileum ging gepaard met voorpret en plannen maken. Eén van de plannen was het ontwikkelen van een tijdelijk logo.

LEES VERDER

MEOS in een infographic

25 jaar MEOS verpakt in een infographic. Hiervoor zijn we de archieven ingedoken, hebben we oud-collega’s ondervraagd en ons monitoringsysteem geraadpleegd.

LEES VERDER

IT & MEOS quiz

Hoe goed ken jij MEOS? En hoe bekend ben je met wat zich in de IT afspeelt? Check het met deze buitengewoon leerzame quiz over MEOS en IT.

LEES VERDER

Jubilerende collega's

Meer dan 25% van de mensen die bij MEOS werken hebben hun 10-jarig jubileum al ruim in de pocket. De meeste zitten zelfs al over of in de buurt van de 15 jaar. Wij vinden dat bijzonder en zijn natuurlijk enorm blij om zo lang op hun expertise te kunnen vertrouwen. Maar wat zorgt er nou toch voor dat ze zo lang bij ons blijven?

LEES VERDER

De jubileumreis

Verslag van een lang weekend op jubileum-reis naar Schotland . Ons programma zat tjokvol met fantastische avonturen. Hoe fantastisch?

LEES VERDER

Interview Rick de Zwart

Interview met Rick de Zwart, de algemeen directeur van MEOS. We kijken een beetje terug maar vooral vooruit, naar de ontwikkelingen in de IT.

LEES VERDER

Een traktatie

Speciaal voor ons 25 jarig bestaan bieden we een bijzondere infographic aan: IT-awareness in 7 stappen, een tijdlijn bedrijfsgroei & IT.

LEES VERDER

Interview Martijn Berns

Eind 1996 werd MEOS opgericht. Een jaar later kwam de eerste medewerker in dienst. Martijn Berns vertelt hoe hij naast zijn HEAO-studie voor twee dagen per week bij Paul (Ostermeijer) en Joost (Metten) begon, op de stoel van Joost terechtkwam en vervolgens nog zeventien jaar bleef.

LEES VERDER